06-34490605 info@rijbewijsxpert.nl

De opleider die je vlot, veilig en zelfstandig leert rijden.

2TODRIVE IN 9 STAPPEN

Met 2toDrive kun je vervroegd je rijbewijs halen en onder begeleiding van een coach rijervaring opdoen. Op deze pagina vind je alle stappen van 2toDrive op een rij. Je kunt hier terecht voor alle informatie, zoals het aanmelden van een coach of het aanvragen van een begeleiderspas. Ook geven we je bij iedere stap tips. Zo weten we zeker dat jij én je coach goed voorbereid de weg op gaan.

STAP 1:

WAT IS 2TODRIVE?

Check hier alles wat jij moet weten over 2toDrive.

Lees verder

Stap 2:

Start met je theorie-examen.

Vanaf 16 jaar mag jij je examen afleggen.

Lees verder

STAP 3:

Begin met rijlessen.

Vanaf 16,5 jaar mag jij praktijklessen volgen.

Lees verder

Stap 4:

Kies je coaches

Jij bepaalt zelf wie jou straks gaat begeleiden.

Lees verder

STAP 5:

Laat je coaches zich aanmelden

De door jou gekozen coaches melden zich online aan.

Lees verder

Stap 6:

Vraag de begeleiderspas aan

Als alle coaches zijn aangemeld, vraag jij deze pas aan.

Lees verder

STAP 7:

Behaal je rijbewijs

Vanaf 17 jaar mag jij het praktijkexamen afleggen.

Lees verder

Stap 8:

Rij onder begeleiding van een coach

Tot je 18e mag jij alvast begeleid autorijden.

Lees verder

STAP 9:

Ga zelfstandig de weg op

Vanaf 18 jaar mag jij alleen autorijden.

Lees verder

Rijschool Amsterdam

Rijbewijsxpert.nl is de rijschool in Amsterdam die jou snel helpt aan je rijbewijs. Wil jij dus je rijbewijs snel behalen in Amsterdam dan ben je bij Rijbewijsxpert.nl aan het juiste adres. Met de juiste begeleiding en instructie helpen we jou een stapje verder, niet alleen om je rijbewijs op een vlotte manier te behalen maar ook om een expert te worden op de weg. Voor ons is het belangrijk om een veilige rijstijl mee te geven aan onze leerlingen. Ben je dus op zoek naar een rijschool in Amsterdam denk dan aan Rijbewijsxpert.nl. 

In onze moderne lesauto’s helpen wij jou op weg naar een succesvolle praktijkexamen bij het CBR in Amsterdam. Boek nu een rijles bij Rijbewijsxpert.nl de rijschool in Amsterdam.

Rijschool Nieuw-Vennep

Rijschool Nieuw-Vennep, Rijbewijsxpert.nl, staat voor jou klaar. Tijdens de rijlessen maken wij gebruik van moderne lesauto’s waardoor wij jou klaarstomen met de moderne functionaliteiten die worden gebruikt in nieuwere auto’s. Ben jij op zoek naar een rijschool in Nieuw-Vennep die gebruik maakt van nette auto’s, gunstige tarieven en deskundige instructeurs? Dan ben je bij Rijbewijsxpert.nl aan het juiste adres. Wij helpen je om snel je rijbewijs te halen.

Rijbewijsxpert.nl maakt gebruik van gunstige tarieven. Maak dus gebruik van een goedkope rijschool in Nieuw-Vennep. Hiermee kan je voor een gunstig tarief je rijbewijs halen zonder veel te veel te betalen.

Naast onze handgeschakelde auto’s maken wij ook gebruik van auto’s met automatische transmissie. Wij zijn dus ook een automaat rijschool in Nieuw-Vennep.

Rijschool Hoofddorp

Rijbewijsxpert.nl is een actieve rijschool in Hoofddorp. Door onze betaalbare tarieven vallen wij ook in de categorie goedkope rijscholen Hoofddorp. Wil jij dus gebruik maken van een rijschool in Hoofddorp zonder al te veel geld daarvoor neer te leggen of te veel lessen af te nemen, dan boek je een rijles bij Rijbewijsxpert.nl. Wij helpen je snel op weg naar je rijbewijs.

Wij maken ook gebruik van auto’s met automatische versnellingsbakken in Hoofddorp. Mocht je dus liever een automaat rijden dan een handgeschakelde auto dan kan je bij ons ook terecht voor een automaat rijles. Ben je op zoek naar een goede rijschool in Hoofddorp? Boek dan je rijles bij Rijbewijsxpert!

Rijschool Haarlem

Rijbewijsxpert.nl helpt jou snel je rijbewijs te behalen ook binnen de regio Haarlem. Onze rijschool is ook actief in de regio Haarlem en dus ook in de regio Kennemerland. Wil jij dus snel en effectief je rijbewijs behalen met de minst mogelijke rijlessen voor een goedkoop tarief? Dan ben je bij Rijbewijsxpert aan het juiste adres. Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat jij je rijbewijs behaalt binnen een korte periode. Ook voor eventuele spoedcursussen kan je bij ons terecht. Bij rijschool Haarlem helpen wij jou aan je rijbewijs!

Omdat wij gebruik maken van leuke tarieven die betaalbaar zijn, vallen wij in de categorie goedkope rijschool Haarlem. Wij willen er voor zorgen dat iedereen gebruik kan maken van een rijschool in Haarlem. Daarom zijn wij actief met onze moderne lesauto’s in de regio Haarlem en Amsterdam. Naast de standaard handgeschakelde lesauto’s maken wij ook gebruik van lesvoertuigen met automatische transmissie. 

Share This